Przekąski i przystawki Wydawnictwo Mak

 

Był czas, że bardzo często organizowałam przyjęcia. Uwielbiałam więc kupować a potem przeglądać godzinami wszystkie książki, gdzie tylko były przekąski czy przystawki.

Dalej, gdy tylko mam okazję przygotowuję różnego rodzaju fingergood’y.

Tę książkę zakupiłam już dawno, spodobały mi się przepisy a wraz z nimi duże obrazki i czytelny przekaz.

Jeżeli chcesz zaskoczyć swoich gości, to tę książkę naprawdę polecam. Jest w niej zbiór wielu ciekawych przepisów. Niektóre mimo, iż pracochłonne warte efektu końcowego.

W książce tej znajdziesz też przepisy „szybkie”, które jak widać na zdjęciu też prezentują się doskonale:)

Masz ochotę na ciepłe danie? Albo na wykwintne śniadanie? Nic prostszego.


Przepisy z książki na blogu:

1. Tatar z wędzonego pstrąga (u mnie ze śledzia),

2. Robiłam również szneki z mięsa mielonego, przepis będzie dodany,

3. Pierogi ziemniaczane (u mnie w wersji rozszerzonej),

4. Sate z sosem archaidowym,

5. Robiłam jeszcze szaszłyki z indyka ale niestety nie posiadam zdjęcia, przepis jednak bardzo smaczny.

Dodaj komentarz