Był czas, że bardzo często organizowałam przyjęcia. Uwielbiałam więc kupować a potem przeglądać godzinami wszystkie książki, gdzie tylko były przekąski czy przystawki.
Dalej, gdy tylko mam okazję przygotowuję różnego rodzaju fingergood’y.
Tę książkę zakupiłam już dawno, spodobały mi się przepisy a wraz z nimi duże obrazki i czytelny przekaz.
Jeżeli chcesz zaskoczyć swoich gości, to tę książkę naprawdę polecam. Jest w niej zbiór wielu ciekawych przepisów. Niektóre mimo, iż pracochłonne warte efektu końcowego.
W książce tej znajdziesz też przepisy „szybkie”, które jak widać na zdjęciu też prezentują się doskonale:)
Masz ochotę na ciepłe danie? Albo na wykwintne śniadanie? Nic prostszego.
Przepisy z książki na blogu:
1. Tatar z wędzonego pstrąga (u mnie ze śledzia),
2. Robiłam również szneki z mięsa mielonego, przepis będzie dodany,
3. Pierogi ziemniaczane (u mnie w wersji rozszerzonej),
5. Robiłam jeszcze szaszłyki z indyka ale niestety nie posiadam zdjęcia, przepis jednak bardzo smaczny.